Smørrebrød

Koldrøget laks med rygeost créme, tyttebær og frisk plukket dild

Gravet laks - serveret med senneps dressing tilsmagt dild

Midsommersild - marinerede sild skåret i tynde stykker vendt i en dressing tilsmagt anjoviser, sennep og dild serveres med rødløg og kapers

Karrysild - marinerede sild skåret i tynde stykker vendt i en karry dressing med Københavner karry, serveres med rødløg, purløg og brændt smilende æg

Husets special - sildefileter marineret med  løg, allehånde og dild serveres med rødløg og kapers

Fiskefrikadeller - lavet på torsk serveres med hjemmerørt remoulade, drueagurk og citron

Fiskefilet - pandestegt paneret rødspættefilet serveres med hjemmerørt remoulade og citron

Fiskefilet med håndpillede rejer - pandestegt paneret rødspættefilet serveres med hjemmelavet dild mayonnaise og håndpillede rejer

Rejer - håndpillede rejer serveres med hjemmelavet dild mayonnaise og citron

Æg & Rejer - håndpillede rejer med hjemmelavet mayonnaise og smilende æg, hertil frisk citron

Skagentoast - håndpillede rejer vendt i en dild dressing serveres med citron

Frikadeller - hjemmelavede frikadeller serveres med kartoflelsalat og syltet rødløg

Roastbeef - rosa stegt okselårtunge med hjemmerørt remoulade, syltede agurker, bøde løg og frisk revet peberrod

Tatar - frisk hakket okseinderlår rørt med dijon, estragon, persille, æggeblomme og lidt andre ting

Kyllingesalat - kylling vendt i en karry dressing med æbler, bladselleri og springløg serveres med sprødt bacon