Koldrøget laks med rygeost créme, tyttebær og frisk plukket dild
Gravet laks - serveret med senneps dressing tilsmagt dild
Midsommersild - marinerede sild skåret i tynde stykker vendt i en dressing tilsmagt anjoviser, sennep og dild serveres med rødløg og kapers
Karrysild - marinerede sild skåret i tynde stykker vendt i en karry dressing med Københavner karry, serveres med rødløg, purløg og brændt smilende æg
Husets special - sildefileter marineret med løg, allehånde og dild serveres med rødløg og kapers
Fiskefrikadeller - lavet på torsk serveres med hjemmerørt remoulade, drueagurk og citron
Fiskefilet - pandestegt paneret rødspættefilet serveres med hjemmerørt remoulade og citron
Fiskefilet med håndpillede rejer - pandestegt paneret rødspættefilet serveres med hjemmelavet dild mayonnaise og håndpillede rejer
Rejer - håndpillede rejer serveres med hjemmelavet dild mayonnaise og citron
Æg & Rejer - håndpillede rejer med hjemmelavet mayonnaise og smilende æg, hertil frisk citron
Skagentoast - håndpillede rejer vendt i en dild dressing serveres med citron
Frikadeller - hjemmelavede frikadeller serveres med kartoflelsalat og syltet rødløg
Roastbeef - rosa stegt okselårtunge med hjemmerørt remoulade, syltede agurker, bøde løg og frisk revet peberrod
Tatar - frisk hakket okseinderlår rørt med dijon, estragon, persille, æggeblomme og lidt andre ting
Kyllingesalat - kylling vendt i en karry dressing med æbler, bladselleri og springløg serveres med sprødt bacon